Compartir es viure i si comparteixes vius més!

Aquest cap de setmana hem marxat de jornades, les primeres jornades formatives d'educació social de la Uab. Durant 3 dies hem compartit coneixements, riures, menjar, begudes, grups, música, experiència, sentiments….

Abans de marxar tot eren nervis, indignació amb la universitat, queixes, errors, il·lusió, mandra…però al final no només s'han assolit els continguts, sinó que s'ha acomplert l'objectiu més important, hem compartit i ens hem cohesionat. Hem perdut prejudicis i hem descobert que aquella persona amb la que coincidies al bus però amb qui no parlaves mai és fantàstica i hi comparteixes alguna cosa més que les ganes d'exercir una professió.

Podria dir que aquestes jornades m'han omplert de vida i han escampar la boira que últimament m'acompanya. Encara queda molt per fer perquè torni a sortir el sol, però avui ja hi han clarianes!

 

 

 

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Compartir es viure i si comparteixes vius més!

  1. un dia et vaig comentar que la boira acabaria marxant i poc a poc aniries veient el sol, veus… poc a poc…

Els comentaris estan tancats.