Una música per cada moment!

Fa temps vaig escriure un post sobre la Banda sonora de la meva vida.

Últimament no he passat uns bons dies, i he descobert que la música que m'ha acompanyat, m'acompanya i probablement m'acompanyarà, al llarg de les èpoques boiroses serà la dels Pets. Pq? doncs no ho sé….

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Una música per cada moment!

  1. Per contrarestar l’efecte boriós provocat o agreujat per Els Pets, la meva recepta és… sobredosi d’Antònia Font! A mi em funciona… 😉

    http://www.goear.com/listen.php?v=4c12501

  2. Hola! A part de Sopa que és genial hi ha Sau una cançó que a mi m’ajuda quan em trobo més o menys com tu… és pertànyer a algun lloc de Sau! i a més hi ha tantes cançons que et poden ajudar… dels mateixos pets Bocins de tu… a veure si t’anima, ah sóc en wink, havies passat pel meu anterior bloc, amb nom d’una de les cançons de Sopa, sota una estrella, apa Salut!

Els comentaris estan tancats.